Biograf esbjerg broen. BROEN Shopping 2019-11-25

Ny biograf Broen, Esbjerg

biograf esbjerg broen

Biografen består af et stort adgangs- og sagsområde og 8 stk. Og synes du også, at de gamle Far til fire-film var de bedste? Senere lærte Esbjergs indbyggere også navne som Kosmorama, Kino Teatret, Esa Bio og Strand Bio at kende, kunne borgmester Jesper Frost Rasmussen fortæller pladsens håndværkere i et historisk rids. Ved indløsning af gavebilletter, gælder rabatten ikke på eventuelle filmtillæg. I 'Far til fire i byen' fra 1956 følger vi Lille Per, Mie, Ole, Søs og Far, når turen går til Tivoli. Ligeledes er der 70 p-pladser under biografbygningen. Er Baronessen fra benzintanken blandt dine favoritter? Cafe: Der er Cafe i centeret men ikke tilknyttet biografen.

Next

Broen i Esbjerg får ny Biograf!?

biograf esbjerg broen

Og en af de mest komplicerede. Finn Hansen, biografchef i den nuværende biograf på Tovværket erklærede sig således både ydmyg, stolt og imponeret over at skulle operere en biograf i teknologisk topklasse. Har du ikke et ledsagerkort, kan du rekvirere et hos Dansk Handicaps brugerservice: Kørestolspladser For mere information om i hvilke sale, der forefindes kørestolspladser, kan du kontakte. Der sker rigtig meget i det her område, og med biografen får vi også knyttet Østerbyen sammen med resten af byen, sagde Johnny Søtrup blandt andet. Vi viser en ny filmklassiker den første søndag i hver måned for kun 50 kr.

Next

Esbjerg Broen

biograf esbjerg broen

Handicappede og ledsagere kan reservere billetter ved at kontakte. Slikbutik: ja Salene ser ud som følger: Sal 1: 161 pladser, alle stole er luksusstole, lyd 7. Den nye biograf, som bygges sammen med indkøbscentret Broen Shopping, ventes at åbne i slutningen af 2018, og Nordisk Film Biografer lover, at biografen bliver med den nyeste teknik, lyd og billede på markedet og med den største og mest moderne komfort. Esbjerg: Velforsynet med billetter, slik, sodavand og popcorn fra billetlugen og slikudsalget i et særskilt ankomstområde i Broen Shopping går vejen for fremtidens biografgæster i Esbjerg via en 17 meter lang gangbro med store glasfacader i anden sals højde, før de står for enden af en cirka 122 meter lang gang, der forsynet i alt otte biografer. Og så var der engang for tre år siden midt i Lego-filmen, hvor vi havde en kolbesprængning. I Exnersgade går entreprenøren nu i gang med funderingen, som ventes færdig til april. Sådan var det ikke dengang to direktører og en mælkehandler i sommeren 1906 stiftede Biografkompagniet og lejede sig ind i Borgercaféen i Borgergade og på få uger omdannede en scene, veranda og keglebane til et biografteater med 100 siddepladser.

Next

talkback.nhseportfolios.org

biograf esbjerg broen

I Esbjerg driver Nordisk Film, som sammen med tyske Cinemaxx er de to store biografoperatører i Danmark, biocenter ved Svømmestadion Danmark. Det koster rundt regnet 800 mio. I den store sal indrettes 260 sæder, mens de øvrige sale får mellem 96-160 sæder - i alt lidt mere end 1. Ledsagerordning for handicappede Nordisk Film Biografer er en del af ledsagerordningen. Vi glæder os til at se dig! Telia Tirsdag og Biografklub Danmark. Det nye biocenter placeres i forlængelse af indkøbscentret i et selvstændigt, langstrakt byggeri parallelt med Exnersgade, hvortil der via en gangbro bliver adgang fra centret. Så glæd dig til at genopleve de gode gamle filmklassikere fra streamingtjenesten Dansk Filmskat i Nordisk Film Biografer.

Next

Nu begynder byggeriet af Esbjergs nye biograf ved Broen

biograf esbjerg broen

Han lægger ikke skjul på, at et biocenter skal øge Broens attraktionsværdi. Lille Pers første skoledag Søndag d. Talelyden ligger i mellemtonen, så det var altså den forstærker, der styrer mellemtonen, jeg skulle skrue op for, men der er syv forstærkere ialt. Nordisk Film Biografer Esbjerg har årligt 300. Da vores medarbejdere ikke er kvalificerede til at vurdere dit handicap, beder vi dig medbringe et gyldigt ledsagerkort. Den nuværende biograf på Tovværket vil først lukke, når den nye biograf ved Broen står klar.

Next

Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen

biograf esbjerg broen

En kulturens akse I foråret 2019 vil der i Exnersgade stå en godt 3. Til sidst må de alligevel vende snuden hjemad, da næste dag er Lille Pers første skoledag. Der sidder måske 100 mennesker inde i salen og venter på, at du løser et teknisk prolem. Biocentret får et bruttoareal på omkring 3. Oplev Dirch Passer, Soldaterkammeraterne og Lille Per folde sig ud på det store lærred, når vi viser Dansk Filmskat i biografen! Gæsterne vil blive ført gennem en kort glasgang ud til tilbygningen og de 8 moderne biografsale. Biografen bliver en tilbygning i 1. For den lokale totalentreprenør, Nem Byg fra Tjæreborg, er det store byggeri firmaets hidtil største opgave.

Next

Broen i Esbjerg får ny Biograf!?

biograf esbjerg broen

Da chefen i Nordisk Film Biografer Esbjerg en dag spurgte sin chefoperatør, hvad han bedst kunne lide ved sit job, svarede Hardy Nordborg: Når der er problemer. Der var en på lærredet, der talte, men der kom ingen lyd ud af munden på ham. Det er en adrenalinrus, siger Hardy Nordborg. Indgang til parkering er ved Exnersgade. Byggeriet går helt op imod banearealet ved Esbjerg Banegård med stramme hensyn til banesikkerheden, ligesom byggeriet er kompliceret af, at biografcenteret er bygget op på søjler med parkeringspladser under bygningskroppen. Rabatten gælder ikke på enkelte typer af events, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger ex.

Next

Broen i Esbjerg får ny Biograf!?

biograf esbjerg broen

Byggeriet Projektering af ny 3500 m2 stor biograf samt ombygning af ca. Derfor kræver biografbyggeriet også en ny lokalplan, og ifølge Robert Andersen vil biocentret ikke kunne nå at åbne samtidig med det øvrige center i foråret 2017. Han er 59 år, har været operatør i biografen på Gl. Det ventes at ske om kort tid, siger Robert Andersen, adm. Carsten Nørtoft, regionschef i Nordisk Film Biografer, har tidligere til JydskeVestkysten oplyst, at der næppe er kommerciel basis for to store biocentre i Esbjerg.

Next