Deksel til iphone 6s. iPhone 6s Deksel 2019-11-26

iPhone 6 Deksel

deksel til iphone 6s

Den går lett i stykker hvis du ikke beskytter den ordentlig. Vi forlenger reklamasjonsretten ytterligere, så det blir en garanti. Å finne et passende iPhone 6 deksel er noe av det stiligste iPhone 6 tilbehøret du kan velge til din mobiltelefon. Det er derfor viktig å kjøpe et deksel til din iPhone 6 slik at du sikrer den bedre mot risser og hakk. Dette avgiftsfritaket gjelder alle varer på inCover. Disse rettigheter har du etter Persondataloven, og henvendelse i denne forbindelse kan rettes til inCover. Velg et iPhone 6 deksel eller etui som matcher din personlige stil.

Next

iPhone 6 Deksel

deksel til iphone 6s

Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og be om en kvittering for avsendelse, slik at vi kan refundere fraktomkostningene. Vi transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert. Hvis det er noe galt med varen Reklamasjonsrett : Når du handler på inCover. Står det på pakken at du ikke skal åpne den før den er fortollet, eller er du av andre grunner usikker på om du kan ta varen i bruk, kan du ta kontakt med transportfirmaet du har brukt. Er det ekstra viktig for deg å beskytte glasset på din iPhone 6 mot riper og sprekker, kan du velge dette i spesialiserte kategorier under iPhone 6 deksel.

Next

iPhone 6s deksel

deksel til iphone 6s

Tast inn dine personlige opplysninger. Som en ekstra service tilbyr vi også muligheten for å designe ditt eget iPhone 6s deksel. Der hvor det foreligger en bruksanvisning på norsk, vil vi medsende denne. Noen iPhone 6s deksler beskytter spesielt mot støt og riper, andre er best egnet mot støt og støv. Du skal bare returnere varen til oss senest 365 dager etter at du har mottatt den.

Next

iPhone 6s deksel

deksel til iphone 6s

Mangler du et iPhone 6 deksel som gjør informasjonen på din mobiltelefon din lett tilgjengelig, finner du også dette her! Loggstatistikk: Vi bruker en loggstatistikk på inCover. Alt er mulig, og vi er stolte av å kunne tilby denne type service for iPhone 6 deksel. Hvis du har kjøpt en vare i vår nettbutikk, har du oftest rett til å angre kjøpet. Andre ganger får du utlevert varene, for så å få en regning på fortollingen en stund senere. Ved utsendelse til Norge er moms og eventuelle tollavgifter kundens ansvar. Bemerk at vi ikke mottar pakker sendt sendt pr.

Next

iPhone 6s Deksel

deksel til iphone 6s

I enkelte tilfeller får du likevel varen før den er fortollet. Det er gøy å kunne velge mellom forskjellige stiltyper, da du kan endre design etter vær, sesong eller klær, og skifte stil til hverdag eller helg. Etter du har valgt den personlige stilen din, kan du gå videre til å velge mellom praktiske typer iPhone 6 deksel. Du får din helt unike personlige stil med eget bilde, grafikk, farge og til og med teksten kan du velge selv! Vi mottar ikke bestillinger på e-mail , telefon eller via post. Vi refunderer rimelige fraktomkostninger: Dersom reklamasjonen er berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fraktkostnader. Vi har bruk for denne informasjonen når du returnerer varen til oss: Når du returnerer varen, ber vi deg om å opplyse hva problemet er så detaljert som mulig.

Next

iPhone 6s Deksel

deksel til iphone 6s

Som en ekstra service tilbyr vi også muligheten for å designe ditt eget iPhone 6 deksel. I noen tilfeller må du betale avgiftene til transportøren før du får utlevert varene. Angrerett: Når varen returneres til oss, og du benytter din angrerett, kan dette kun skje når varen returneres i vesentlig samme stand og mengde som da du mottok den. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan du gjør det, avhenger av din browser. I vår nettbutikk kan du betale med følgende betalingsmidler. Det varierer hvor lang tid transportøren bruker på fortollingen, og du må spørre transportfirmaet du bruker om dette.

Next

iPhone 6s Deksel

deksel til iphone 6s

Du kan fortolle selv Du kan velge å fortolle varen selv. Har du et ordpråk, et firmalogo eller et sitat, kan du få det på ditt iPhone 6 deksel. Priser for fortolling gjennom Posten Er du interessert i lese mer om fortolling og se prisene på dette, finner du denne informasjonen på Postens egne sider. Betaling: Betales det med betalingskort, er du alltid sikret mot misbruk. Kontroller at alle opplysninger på oppsamlingssiden stemmer, gjør de det godkjenner du kjøpet. . Garantien kan tre i kraft hvis produktet mot formodning viser tegn på produktfeil.

Next

iPhone 6s deksel

deksel til iphone 6s

Apple iPhone 6 Deksler Hos Incover finner du iPhone 6 deksler til akkurat det du trenger, enten du ser etter bekyttende iPhone 6 deksel, læretui eller andre typer iPhone 6 deksler. Her hos Incover kan finner du et cover som passer helt perfekt til deg. Du kan ikke forvente at det medfølger norsk bruksanvisning på alle våre varer. Kanskje du vil ha et slankt og elegant design til din iPhone 6 eller noe mer kompakt, eller kanskje har du en favorittfarge? Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake, eller avslag i prisen - alt avhengig av den enkelte situasjon. Se alle mulighetene på siden, og bestill i dag. Bestilling: Alle bestillinger skal gjennomføres i nettbutikken.

Next

iPhone 6 Deksel

deksel til iphone 6s

Om du ønsker et stilig og kompakt iPhone 6 deksel, et robust iPhone 6 deksel av lær eller aluminium, eller om du foretrekker et iPhone 6 deksel av lettere materiale som plast eller gummi. I Norge er det hovedsakelig klær og mat som har ekstrautgifter i form av toll. Dette må du betale når du handler på inCover. Angreretten faller derfor bort hvis du bruker varen på en måte hvor det er helt åpenbart at bruken reduserer varens salgsverdi vesentlig. Du kan returnere varen ved å nekte å motta varen når den leveres. Du har nemlig mulighet til å avvise en betaling, når du mottar din betalingsoversikt. Standard ordre blir sendt samme dag hvis du bestiller innen kl.

Next

iPhone 6 Deksel

deksel til iphone 6s

Merverdiavgift, moms og tollavgifter Alle priser eksklusiv norsk merverdiavgift. Når det innsamles personopplysninger via vår nettside, skjer dette alltid ved at du gir oss ditt samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor. Du kan finne et helt standard deksel i den farge, og de mønstre du ønsker, eller du kan designe ditt eget deksel! Velg et iPhone 6s deksel eller etui som matcher din personlige stil. Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra inCover. Du skal betale merverdiavgift selv om varen er tollfri. Du slipper å betale merverdiavgift hvis varesendingen har en verdi på under 350 kroner. Opplysninger som er avgitt til inCover.

Next