Jarkko tamminen show helsinki. Stars Show, Hartwall Arena, Helsinki (2020) 2019-11-26

Stars Show

jarkko tamminen show helsinki

TÄGÄÄ tähän kaverisi jonka kanssa haluaisit päästä fiilistelemään Stars Showta Jyväskylään! Kerro meille, miksi juuri sinun ja seuralaisesi tulisi päästä kokemaan tämä show, ja voit voittaa kaksi 2 lippua Stars Shown lisäesitykseen 19. Yli 50 laulu- ja puheimitaatiota! Jarkko Tamminen ottaa bändin mukaan ja lähtee Suomen kiertueelle loka-joulukuussa! Revyymäisessä lauluimitaatioshowssa imitoidaan ja parodioidaan kymmeniä tunnettuja hahmoja musiikin ja viihteen huipulta. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Stars Shown tarina jatkuu Maikkarilla! Suurta osaa näyttelevät toki myös lauluimitaatiot niin kotimaisista kuin ulkomaisista tähdistä! Tästä linkistä voit ostaa liput: Nähdään Arenalla! Vaasa Liput kiertueelle: - 5. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Next

Yhteystiedot — Jarkko Tamminen Show

jarkko tamminen show helsinki

Facebook ei ole mukana kilpailussa Jarkko Tamminen Show -kiertue 23. Lavalla nähdään uusia hahmoja ja vanhoja suosikkeja Paula Koivuniemestä Ville Haapasaloon ja Sauli Niinistöstä Lauri Tähkään. Upea Stars Show tulee Paviljonkiin kolmen esityksen voimin. Ilta sisältää imitaatioita niin urheilun, politiikan kuin viihteen saralta. Jos tykkäsit Stars Showsta, tykkäät varmasti myös Sketsijengistä! Lavalla nähdään uusia hahmoja ja vanhoja suosikkeja Paula Koivuniemestä Ville Haapasaloon ja Sauli Niinistöstä Lauri Tähkään.

Next

Yhteystiedot — Jarkko Tamminen Show

jarkko tamminen show helsinki

Showssa esiintyvät edellä mainittujen lisäksi vierailevina tähtinä, mm. Suurta osaa näyttelevät toki myös lauluimitaatiot niin kotimaisista kuin ulkomaisista tähdistä! Vauhdikasta tanssiryhmää tähdittävät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut tanssijat: Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Marko Keränen ja Matti Puro. Liput: Liput arvotaan kaikkien kommentoijien kesken. Lauantain päivänäytökseen vielä jonkun verran lippuja myynnissä: : Arvonta suoritetaan perjantaina klo 9. Kaikkien oikein veikanneiden kesken arvotaan kaksi 2kpl Stars Show t-paitaa. Tätä kaikkea maalis- ja huhtikuussa! Showssa esiintyvät edellä mainittujen lisäksi vierailevina tähtinä, mm.

Next

Stars Show, Hartwall Arena, Helsinki (2020)

jarkko tamminen show helsinki

Jarkon lisäksi esityksessä on neljän hengen livebändi sekä näyttävä ylöspano. Illan menevästä biitistä vastaa huikea Kalle Torniaisen kokoama livebändi. Yli 20 hauskaa sketsiä ja livebändi! Arvonta päättyy lauantaina klo 21. Esityksiä tällä viikolla huomenna, perjantaina ja lauantaina. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan kaksi lippua 19. Etenkin katsomot 118 ja 119 , niin mikäli ostat liput vielä tänään tai huomenna, ja jos et viihdy, niin lupaan Sinulle kuittia ja lippuja vastaan rahat takaisin! Myös Laura Voutilaisen muuntautumiskyky yllätti positiivisesti.

Next

Stars Show

jarkko tamminen show helsinki

Jarkko Tamminen ottaa bändin mukaan ja lähtee Suomen kiertueelle loka-joulukuussa! Arvonta suoritetaan heti huomenna torstaina. Vauhdikasta tanssiryhmää tähdittävät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut tanssijat: Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Marko Keränen ja Matti Puro. Tänä syksynä esityksen on nähnyt jo lähes 10 000 katsojaa! Robin, Jarkko Ahola, Paula Koivuniemi, Roope Salminen, Joonas Nordman ja Krista Siegfrids. Ilta sisältää imitaatioita niin urheilun, politiikan kuin viihteen saralta. Enää pari yötä ja Stars Show valtaa Jyväskylän Paviljongin! Lavalla loistavat Hannes Suominen, Linda Wiklund, Jarkko Niemi, Jaana Saarinen, Joonas Saartamo, Lotta Lehtikari ja Arttu Kapulainen. Nyt alkaa toinen saaga: Sketsijengi!! Lavalla loistavat Hannes Suominen, Linda Wiklund, Jarkko Niemi, Jaana Saarinen, Joonas Saartamo, Lotta Lehtikari ja Arttu Kapulainen.

Next

Stars Show

jarkko tamminen show helsinki

Stars Shown tarina jatkuu Maikkarilla! Esityksiä tällä viikolla huomenna, perjantaina ja lauantaina. Jarkon lisäksi esityksessä on neljän hengen livebändi sekä näyttävä ylöspano. Esityksen ensi-ilta lähestyy - Hannes Suominen myös mukana! Robin, Jarkko Ahola, Paula Koivuniemi, Roope Salminen, Joonas Nordman ja Krista Siegfrids. Yli 50 laulu- ja puheimitaatiota! Jarkko Tamminen Show -kiertue 23. Osta liput parhailta paikoilta jo nyt: Nähdään Peacockissa. Esitys on tallennettu Hartwall Arenalla 25.

Next

Yhteystiedot — Jarkko Tamminen Show

jarkko tamminen show helsinki

Vastinetta rahalle ja erittäin viihdyttävä reilu parituntinen. Revyymäisessä lauluimitaatioshowssa imitoidaan ja parodioidaan kymmeniä tunnettuja hahmoja musiikin ja viihteen huipulta. . Yli 20 hauskaa sketsiä ja livebändi! Jarkko Tamminen tunnettu erinomaisena imitaattorina, mutta myös lauluimitaatiot löivät ällikällä. Treenit on menny hienosti, ja lupaan, että edessä on ikimuistonen ilta! Illan menevästä biitistä vastaa huikea Kalle Torniaisen kokoama livebändi. Esitys on tallennettu Hartwall Arenalla 25.

Next

Stars Show, Hartwall Arena, Helsinki (2020)

jarkko tamminen show helsinki

. . . . . . .

Next

Stars Show, Hartwall Arena, Helsinki (2020)

jarkko tamminen show helsinki

. . . . . .

Next