Kärppälän rustholli. Kärppälän Rustholli. Lempäälä, Suomi 2019-11-26

Kärppälän Rustholli

kärppälän rustholli

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώνει την εμπειρία σας, να ενισχύει την ασφάλεια του ιστότοπου και να σας δείχνει εξατομικευμένες διαφημίσεις. Ravintola C on seikkailu, jossa testaamme jatkuvasti uusia ideoita, joita näin syntyy myös cateringin tarpeisiin. Tunnelmallista, iloista, piha täynnä naurua ja hymyä. Elokuun viimeiselle päivälle onkin jo suunniteltu ensimmäinen tapahtuma. It has a connection to the Pyhäjärvi waterway, which has excellent fishing opportunities. Sen jälkeen syttyivät revontulet tähtitaivaalle.

Next

Kärppälän Rustholli tarjoaa kävijälleen palan rauhaa ja menneisyyttä

kärppälän rustholli

Kärppälän Rustholli offers accommodation in a 19th century main building. Rustholli- eli ratsutila- nimitys on peräisin 1700-luvulta, jolloin Ruotsin kuningas antoi verovapauksia tiloille, jotka varustivat sotilaan ja hevosen sotaan ja ylläpitivät näitä sotien välilläkin. Ylöjärven Uutiset nostaa valokeilaan alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Pihassa tuoksuu luonto ja vastapesty pyykki, eikä korviin kantaudu muuta kuin luonnon ääniä. Huoneisto on kahdessa kerroksessa, ylhäällä on neljä vuodetta ja alhaalla kaksi + mahdollisuus lisävuoteeseen.

Next

Kärppälän Rustholli, Kärppäläntie 50, Lempäälä (2020)

kärppälän rustholli

Tampere Pirkkala Airport is 15 km away. Lempäälän keskustaan on 6,5 km:n matka. Hämäläiseen tapaan päärakennuksia on kaksi, lisäksi piharakennus, jossa on ollut palvelusväen asuintiloja, mankeli- ja liha-aitta. Tilaa Rusthollissa on kesäaikaan 25 yöpyjälle. There are rowing boats for guests on the beach and a wooden sauna. Tämä ainutlaatuinen tila on museoviraston suojelema. Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Next

Kärppälän Rustholli. Lempäälä, Suomi

kärppälän rustholli

Majoituspalvelua hoitaa Seran Elämyspalvelut toivottaen matkailijat tervetulleiksi persoonallisiin ja kauniisiin majoitushuoneisiin ja -huoneistoihin nauttimaan rauhallisesta yöstä keskellä maaseutua. Kärppälän Rustholli is housed in a 19th-century building, overlooking Lake Pyhäjärvi. Juhlia voi järjestää kahdessa eri salissa yhteensä noin 50 vieraalle, ja tiluksille on mahdollista parkkeerata jopa matkailuauto tai sitten vain varata rantasauna illaksi. Hiivalahdesta on yhteys myös Pyhäjärven vesistöön, jossa on mainiot kalastusmahdollisuudet. Kärppälän Rustholli Kaikki tilat on kunnostettu täysin vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen. Kesäkauden päättäviin venetsialaisiin voi saapua lauantaina 31.

Next

Kärppälän Rustholli. Lempäälä, Finland

kärppälän rustholli

Paikasta ei uskoisi, että se on vain pikaisen pyrähdyksen päässä Lempäälän keskustasta ja Ideaparkista, sekä parikymmentä kilometriä Tampereen ulkopuolella. Children will enjoy the playground in the garden. Kärppälän Rusthollin tuvan ja piha-aittojen asuinhuoneet on sisustettu maalaisromanttisen herkästi. Päärakennuksen sivusta kulkee mesiangervojen reunustama tie Pyhäjärven rantaan, missä laituri ja kuumeneva sauna toivottavat kävijän tervetulleeksi. Lempäälä town centre is 6.

Next

Kärppälän Rustholli

kärppälän rustholli

Η αναβάθμιση του προγράμματος περιήγησής σας θα σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Kaikki tilat on kunnostettu täysin vanhaa rakennus- perinnettä kunnioittaen. Pihapiirissä on myös vilja-aitta, joka on peräisin 1700-luvulta. Kärppälän Rustholli Kärppälän Rustholli is located in a scenic rural setting on the shore of Hiivalahti lake. Trendikäs, loft-tyylinen juhlatila mahtavan suurien kuparipannujen keskellä. Keväällä Palttalalle tarjoutui tilaisuus ostaa Kärppälän Rusthollin liiketoiminta, joten hän päätti ottaa harppauksen kohti unelmaansa maaseudun rauhassa kylpevästä keitaasta.

Next

Kärppälän Rustholli

kärppälän rustholli

Armas Catering, paikallista käsityötä puhtaista raaka-aineista. Ideaparkin suureen liikekeskukseen kauppoineen ja ravintoloineen ajaa meiltä alle 15 minuutissa. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες. It offers apartments and rooms, free rowing boat use and a private beach. Lapset voivat leikkiä puutarhan leikkikentällä. Tänä hienona kesänä järjestämme tarjoilut vaikka mökille, kotiin taikka luonnon helmaan. Haluan, että vieras pääsee korkkaamaan oluen raskaan viikon päätteeksi ja istumaan rantasaunan kuistille katselemaan, kuinka joutsenet lentävät ylitse, kuvailee Palttala silmät loistaen.

Next

Kärppälän Rustholli Map

kärppälän rustholli

Hiivalahdesta on yhteys Pyhäjärven vesistöön, jossa on mainiot kalastusmahdollisuudet. Alakerrassa on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikoroaaltouuni. Huoneistoissa on täysin varustettu keittiö, oma parveke tai terassi ja oma kylpyhuone. Kun menen siivoamaan kotia, en vain siivoa vaan samalla olen läsnä asiakkaani elämässä. Pihassa makkaranpaistoa ja sisällä vohvelikahvila, lapsille kasvomaalausta ja ilmapalloja! Heidän puoleensa voi kääntyä, jos jokin isompi ongelma osuu kohdalle. Idea Park Shopping Centre, with its shops and restaurants, is a 15-minute drive from the property.

Next

KÄRPPÄLÄN RUSTHOLLI (Τάμπερε, Φινλανδία)

kärppälän rustholli

Elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään venetsialaiset Palttalan unelmissa Kärppälän Rustholli toimii kohtaamispaikkana ja tapahtumien isännöitsijänä. Illan hämärtyessä kurjet lähtivät etelään, hämärässä kuului satapäinen kuoro. Kärppälän Rustholli sijaitsee luonnonkauniissa maalaisympäristössä, Hiivalahden rannalla. Mahdollisuus on myös kabinetin vuokraamiseen kokouskäyttöön tarvittavin laitteistoin. Κάνοντας κλικ ή πλοήγηση στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Guest rooms have shared bathroom facilities.

Next