Klein maar fijn. ACSI Klein & Fijn campings 2019-11-26

(PDF) Kortdurende onderzoeksprojecten ‘Klein maar Fijn’

klein maar fijn

Ik heb een vraag eigenlijk, ik ben recent begonnen met haken en ik haak nu eigenlijk alleen nog maar amigurumi. Het idee is om elke dag een foto te plaatsen van jouw ultieme zomergevoel. Ik neem nog een glaasje! En ik ben van de week jarig en zal ook wel verjaardagsgeld krijgen, dan sta ik weer of eigenlijk nog steeds te dubben of ik het nu wel zal doen of niet. . .

Next

Klein maar Fijn, Venlo (reviews)

klein maar fijn

We gaan met de trein en hebben ieder, zoals we zijn, al wat voorwerk verricht. . Deze sleutelhangers zijn zo mooi! Dat lukt me aardig en ik heb verschillende van jouw patronen af. In de loop van de tijd verzamelde ik stofjes met dessins ben gek op dessins, maar dat had je vast al in de gaten. Vooral het bedenken en ontwerpen van knuffels vind ik heerlijk om te doen. .

Next

Klein maar Fijn, Venlo (reviews)

klein maar fijn

Dit kunnen jullie verwachten: X Twee Verdiepingen X Zowel Binnen Als Buiten Fissa X Lounge Area Binnen X Lounge Area Buiten X Heel veel gezelligheid Heb jij je tickets nog niet bemachtigd? Rewind Wanneer je daarna de Scheldestraat in gaat en dan rechtsaf de Riemstraat 27 inloopt, kom je bij mijn lievelingswinkel uit. . Ondertussen droom ik al weer over een nieuwe bestemming voor volgend jaar, dan hopen op mooier weer. . Op mijn Instagram kun je me nog 49 dagen volgen.

Next

KLEIN MAAR FIJN

klein maar fijn

Annet had al eens eerder over een park gehoord in Nantes met prachtige beelden. Zelf ijsthee maken stond al een tijdje op m'n lijstje. Maar je kent dat vast, toch nog even naar de Urban O utfitters, die mooie schoenenwinkel, want hier zijn ze veel leuker, ook al heb je niks nodig. . Zo eentje die er niet uit ziet, in een kale loods met handelaren. .

Next

Woezel & Pip

klein maar fijn

Ik merkte dat als ik het rustig deed, ik eigelijk best veel kon! Het hele park zit vol met mensen en kinderen, uit alle straten stromen ze toe. We gaan verder en komen de nieuwe kinderwinkel van Rewind tegen, ook de moeite waard. Ik liet aan beide zijden 30 cm band over om het ergens aan vast te knopen en stikte in het midden van het band alle stofjes met een stiksteek vast. We lopen er wat rond, ieder op zoek naar z'n eigen dingen en worden langzaam steeds blijer. . . Maar shoppen, uh inspiratie op doen, blijft toch ook altijd erg leuk.

Next

Klein maar Fijn, Venlo (reviews)

klein maar fijn

Ik heb hier eindelijk de Tallow kaars van Ontwerp duo gevonden in het mint! We lopen tot de Kronenburgstraat en gaan rechts af. Hier hebben ze een mooie mix van design met eco, hier gaan strak design en natuurlijke materialen moeiteloos samen èn ook nog eens gemaakt door mensen die er wat aan over houden, d aar hou ik van! Knoop er een touwtje aan om het op te hangen. Ik wens je een heel zonnig en fijn weekend! Hoe is het eigenlijk aan geraakt tussen ons? Ik weet niet in hoeveel we er geweest zijn, maar ik geloof dat we ze allemaal hebben gehad. Maar nu had ik geen enkele excuus, want dit is de allermakkelijkste slinger én ik had een stok achter de deur, want ik wilde h'm heel graag aan jullie laten zien! Maar eigenlijk vind ik dat het van de dag zelf moet zijn, gewoon echt, hoe het werkelijk is. Zet het eventueel op de kruispunten vast met een klein steekje. En zo hoop ik er over een weekje bij te zitten, op m'n stoeltje in het gras, voor de tent, in Frankrijk. Het begon zo'n 7 weken geleden, toen het nog eigenlijk lente was.

Next

{klein maar fijn}

klein maar fijn

. . Meet tussendoor of het al lang genoeg is. Je zult me een paar weekjes moeten missen, maar hopelijk zie ik je na de zomer weer!? We zijn er vaker geweest en iedere keer voelt het als thuiskomen. . . Hoe vaak je er ook bent geweest, winkelen in Antwerpen verveelt nooit! En dat moet je vieren toch?! Ach, het staat toch indrukwekkend zo'n rij met creatieve boekjes?! Maar gelukkig is het nog een tijdje zomer! Maar bijzonder was het wel om dit te zien.

Next

Klein maar Fijn, Venlo (reviews)

klein maar fijn

. Bekijk dit filmpje op You Tube www. Maar ja als ik me wat van hun moet aantrekken. Kortom de methode 'niet te veel willen' en 'geen gekke dingen doen', deed me eigenlijk heel goed. H et mooie is dat het je écht bewust maakt vanalles om je heen. .

Next

Stip & HAAK: Klein maar fijn

klein maar fijn

Na een paar uur kun je het drinken. Buig het nu tot het woord dat je wilt. . Eindelijk heb ik er het stofje gekocht waar ik al heel lang naar op zoek was nu nog een kussen maken. Dan slapen op een luchtbed; dat ging ook prima, zolang ik alles maar rustig aan deed. Ik weet een goede deal te sluiten en koop een partij mooie bandjes op voor m'n vakantieslinger die ik wil maken binnenkort meer. .

Next

{klein maar fijn}

klein maar fijn

Boven Moose in the City, Onder The Hay Store We lopen vanaf het station eerst even naar ons hotelletje om onze spullen te droppen om vervolgens de bekende Meir op te gaan. . Wel hebben we eens bij elkaar gelogeerd en zijn we vele dagjes weg geweest. Weet je dat je vaak pas later dingen uit een boekje of blad maakt? Gelukkig lag de tweede camping in het zuiden van Bretagne waar het meestal wat zonniger is. .

Next