Kurt ravn. Kurt Ravn on Spotify 2019-11-26

I en frugthave

kurt ravn

Parret befandt sig midt i et af de hårdest ramte områder og forsvandt fra hinanden i vandmasserne. Jeg tænkte ret nøgternt: 'Nu er det slut, jeg kan ikke komme ud, jeg kan ikke få luft eller komme til overfladen. Sådan tænkte Kurt Ravn, da han blev suget med vandet ind i et garageanlæg i Khao Lak. Han er netop blevet gift med Agnes Jensen. Also in 1978, he made his recording debut as a singer with the album Det Er Her, Det Er Nu. Patruljebåde, der lå derude, så ud, som om de prøvede at komme igennem brækningen. På et tidspunkt efter at vi var kommet hjem, spurgte vi os selv: 'Er det her noget, vi overhovedet har oplevet? Hele tiden løb man ind i skæbner og tragedier, der overgik, hvad man hørte dagen før.

Next

Kurt Ravn: Ufatteligt at vi lever

kurt ravn

De havde helt opgivet at finde hinanden i live, da Kurt efter halvandet døgns mareridt pludselig fik livstegn fra Anette. Foto: Claus Lunde - Jeg fatter ikke, at jeg lever. Det gjorde de også, men ved at vippe bagover. Det gjorde vi selvfølgelig, men vi var ikke hurtige nok. Jeg kom op på et højere plateau sammen med nogle thaier og kiggede tilbage mod restaurantbygningen. Det ville ikke holde op. Det kan ingen løbe fra.

Next

Links Kurt Ravn

kurt ravn

A long list of albums followed in subsequent years. Hvor et det dog en dum måde at dø på'. Men så begyndte vandet at komme ind. Følgende svar er modtaget: Med henvisning til det stillede spørgsmål, kan jeg meddele at Steen Pedersen har ret. Kraftig hvid brænding -Tsunamien var ikke en høj mur af vand, som man ser på film, men en kraftig hvid brænding, der bare kommer stærkere og stærkere. Jeg forstod slet ikke, at jeg levede. I samme øjeblik kom vandet væltende ind mod os gennem træerne, og vi blev helt paralyserede ved det frygtelige syn, der mødte os.

Next

Kurt Ravn

kurt ravn

Jeg bliver ved at se det hele for mig. Stille, intenst og fattet fortæller skuespilleren Kurt Ravn, 57, om det inferno han og hans kone, Anette, blev en del af, da tsunamien jævnede det paradisiske Khao Lak i Thailand med jorden. In 2009 he had a big hit with Jeg Gi'r Dig Min Morgen, which reached the Top Five of the Danish charts. Selv om det er fuldmåne, og man godt ved, at der er nogle helt andre havstrømme og tidevandsfænomener der, så det alligevel meget unaturligt ud. . Det gør jeg stadig ikke. Jeg har fået bekræftet fra tonemesteren at sangen blev optaget i denne scene og ikke efterfølgende.

Next

Kurt Ravn

kurt ravn

A long list of film acting roles followed in subsequent years. . Hvad er det hele for noget? Nogle ville derud at surfe. Biler blev slynget op i luften. Hvor er det dog en dum måde at dø på. Jeg kæmpede under vandet, hvor vragstykkerne væltede rundt. Man kan ikke fatte det.

Next

Kurt Ravn: Ufatteligt at vi lever

kurt ravn

Jeg kan ikke huske navnet på mandolinspilleren, men på harmonika var der den alt for tidlige afdøde Egon Ågaard, en fantastisk musiker der bl. Folk løb rundt og kiggede ud efter vandet. Vandet var bare væk - Jeg sad og læste på stranden, kiggede op og bemærkede nogle svenskere, der legede i bølgerne. Da den kom længere ind, gik alvoren op for nogle: 'Løb væk fra stranden', råbte de. Da jeg blev slynget med vandmasserne ind i et lukket garageanlæg, var jeg sikker på, at det var slut og tænkte bare: 'Det her er en dum måde at dø på'.

Next

Kurt Ravn on Spotify

kurt ravn

Jeg troede, at Anette var et sted i nærheden, men hun havde været klog nok til bare at løbe og var nået længere op i landet, inden hun også blev fanget af bølgen. Røde synger om de 3 musikanter til sit eget bryllup. . Jeg blev slynget ud og kom op og fik luft igen, mens jeg blev skyllet videre af sted mellem træerne. Born on December 29, 1947, in Denmark, his career took flight in 1978 with a role in the Danish television series Matador, which ran for several years. Der vil nok gå lang tid, før man rigtig forstår det, hvis det nogensinde sker? Det var ikke hendes egne og de kendte ikke hinanden. Det er som en film, der bliver ved at køre i hovedet.

Next

Matador: Røde synger om de 3 musikanter

kurt ravn

Derinde har jeg ikke en chance. På et tidspunkt kunne jeg rejse mig op. Da jeg kiggede op næste gang var vandet bare væk - og lå mindst en kilometer ude. Der deltager også to musikanter i scenen. Slået mod garagemur - Jeg blev ført over mod nogle garagebygninger, så åbningerne og tænkte: 'Nej, nej , ikke derind. Det er derfor med en indre taknemlighed, at de begge møder op til mindehøjtideligheden i Vor Frue Kirke i København i dag.

Next

I en frugthave

kurt ravn

Also in 1978 he made his film debut with Vinterbørn. Ingen forstod rigtig, hvad det var, heller ikke thaierne. Men begge børn havde mistet deres forældre, og kvinden havde selv mistet sin familie. . . . .

Next

Kurt Ravn

kurt ravn

. . . . . . .

Next