Nrk.no østfold. Brann i Fredrikstad stengte Østfoldbanen 2019-11-26

Båt brant i Halden

nrk.no østfold

Babblarna på norsk - Dyredisko 4. Astrid S - The First One 9. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lewis Capaldi - Someone You Loved 8. Fredheim Musikk - Du Er 2. Båten som brant er en hurtiggående fritidsbåt på rundt 40 fot. Det brenner fortsatt midt i bygget, forteller operasjonsleder Trond Lorentzen klokken 14.

Next

Brann i Fredrikstad stengte Østfoldbanen

nrk.no østfold

Et lagerbygg på Dammyr i Fredrikstad begynte å brenne tirsdag formiddag. Du trenger javascript for å se video. Tones and I - Dance Monkey 7. Denne røyken her er farlig å puste inn, sier innsatslederen. Astrid S - The First One 6. Politiet har ingen indikasjoner på at noen skal være inne i bygget.

Next

Båt brant i Halden

nrk.no østfold

Sigrid - Sight Of You 6. Fredheim Musikk - Du Er 2. Gabrielle - Tenker På Deg Relaterte podcaster. . En av byggets vegger har også rast mot jernbanelinjen. Østfoldbanen ble stengt mellom Råde og Sarpsborg, og Vy satte inn buss for tog på strekningen.

Next

Brann i Fredrikstad stengte Østfoldbanen

nrk.no østfold

Det er ikke meldt om personskader. Fiffiboys - Hele Norge 3. Den tykke røyken kan sees fra store deler av byen. Babblarna på norsk - Dyredisko 4. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det var ifølge fare for at brannen skulle spre seg videre til andre bygg. Klokken 13:45 melder politiet at det ikke er mulig for tungtransport å kjøre gjennom Fredrikstad.

Next

Brann i Fredrikstad stengte Østfoldbanen

nrk.no østfold

Politiet ber om at folk holder seg borte fra området, og at de som bor i områdene rundt St. Tones and I - Dance Monkey 9. Den tykke røyken kan sees fra store deler av byen. Det er et stort kombinert lager og forretningsbygg, og denne brannen har spredt seg voldsomt i bygget, sier innsatsleder Anders Strømsæther. Ed Sheeran - Beautiful People feat.

Next

Lytt til NRK P1 Østfold direkte

nrk.no østfold

Kraftig brann — Det startet en brann i det vi mener er lokalene til Isbilen. Anna of the North - Thank Me Later Siste 30 dager: 1. Innsatslederen forteller at en person har pustet inn røyk og er lettere skadet. Lewis Capaldi - Someone You Loved 5. Du trenger javascript for å se video.

Next

Lytt til NRK P1 Østfold direkte

nrk.no østfold

Rett før klokka 13 fikk politiet melding om at det brant i en båt i Indre havn i Halden. En person var om bord i båten da den begynte å brenne. Sigrid - Sight Of You 10. Godt Humør - Sange for Godt Humør 7. Det tok flere timer før brannvesenet til slutt hadde kontroll. Ed Sheeran - Beautiful People feat. Riksvei 110 har vært stengt i flere timer, men klokken 15 melder politiet at veien er åpnet for trafikk igjen.

Next

Lytt til NRK P1 Østfold direkte

nrk.no østfold

Toglinjen åpnet igjen klokken 15. Fiffiboys - Hele Norge 3. Det tok flere timer før brannvesenet til slutt hadde kontroll. Foto: Hanna Louise Fange En person var ifølge politiet om bord i båten da den begynte å brenne. Lundeby sier videre at de har satt inn buss for tog, og fortsetter med det til politiet åpner strekningen igjen. Et lagerbygg på Dammyr i Fredrikstad begynte å brenne tirsdag formiddag.

Next