Stormen konserthus bodø. Utleie 2019-11-26

Utleie

stormen konserthus bodø

Bygget inneholder også en litteratursal med scene, som kan bli omgjort til presentasjonslokale. Skuespiller Emilie Tverbak hadde hovedrollen, Ola Bremnes hadde komponert musikken og fremførte denne i rolle sammen med profesjonelle lokale musikere. Billettskranken åpner her 1 time før arrangement. The current picture above was taken 10 minutes ago, thereby the webcam seems to be currently active. Personal I år 2018 var det 42 medarbeidere fordelt på 32,2 stillingshjemler.

Next

Stormen Konserthus

stormen konserthus bodø

Nå settes han opp på Nordland Teater. Kunstnerisk aktivitet Fiolinist Eldbjørg Hemsing var Stormens Konserthusprofil i 2018. Disse konsertene har hatt fri entre. Det vil også være en scene til bruk under festivaler, som for eksempel og. Toppåret er fortsatt 2016 med 117. Bodøs store visesanger og poet er gått bort. Diplomet ble delt ut av Jan-Christian Kolstø, statssekretær i Kulturdepartementet, og Karin Hindsbo, direktør ved Nasjonalmuseet.

Next

Utleie

stormen konserthus bodø

I 2007 ble planene om kulturkvartalet tatt opp igjen og det ble lyst ut en ny internasjonal konkurranse i det påfølgende året. Telefon: 75580200, epost: Ønsker du å bestille rom eller sende forespørsel, vennligst fyll ut skjema for utleie, se egen lenke. Snikende brer de seg ut i kroppen og treffer hjertet. Ønsket romoppsett og utstyrsbehov må meldes inn senest to uker før arrangementet finner sted. Prisutdelingen fant sted i Nasjonalmuseet — Arkitektur torsdag 29. Nordnorsk Opera og Symfoniorkester har har mange flotte produksjoner med både Symfoniorkestret, Sinfonietta og Opera.

Next

Stormen, Kulturkvartalet i Bodø

stormen konserthus bodø

Overskuddet av billettinntektene går til å støtte Kirkens Bymisjon Bodø. Konsertsalen har allerede fått ry på seg som en av verdens beste saler å fremføre akustisk musikk og vårt Steinway flygel er håndplukket av Leif Ove Andsnes. Dette inkluderer kurs og konferanser og viser all aktivitet på huset, ikke bare forestillinger som vi selger billetter på. Våren 2018 produserte Stormen Konserthus sin første forestilling: «Fly med! Det nye styret består av Arild M. Regi var ved Anders Alterskjær, koreografi ved Pia Maria Øien Føinum og Stormen Konserthus sitt personell stod for teknisk gjennomføring. Dette er en solid økning fra 2017 da det var 95 095 besøkende.

Next

Stormen Konserthus, Storgt 1B, Bodø (2019)

stormen konserthus bodø

I 2000 vant arkitekt med sitt konsept «Storstue», som skulle dekke begge kvartalene og ha en åpen plass mot småbåthavna. . I 2017 var det 522 arrangement. Det ble en debatt om hva man skulle gjøre med en så stor tomt lokalisert i sentrum av Bodø. Samlet sykefravær i år 2018 utgjorde 5,2% år 2017: 7,4%. I tillegg finnes en lillesal med plass til 250, en kammersal med plass til 80 og foajeér, godt egnet til både mottakelser, konserter og andre arrangementer. Det er marginalt flere solgte billetter enn åpningsåret 2015 og en solid økning fra 2017 da tallet var 57.

Next

Stormen, Kulturkvartalet i Bodø

stormen konserthus bodø

Trykk på romnavn for mer info om rommene. I tillegg til konsert med Urban Påske: Ida Maria + support: De Nye Blanke på Sinus? It was originally added on April 14, 2016 and has been viewed 19,050 times since then. Totalt antall besøkende: 109 185. Målet for år 2019 er å ha under 5% totalt sykefravær og under 1% korttidsfravær. Det har vært to konserter i Stormen Kvartettserie: Oslo Strykekvartett og Quator Danel.

Next

Stormen Konserthus

stormen konserthus bodø

Bodø kommune holdt derfor en arkitekturkonkurranse mellom seks arkitekturfirmaer, som gikk ut på å sette opp ideer for hva disse kvartalene skulle brukes til. I 2017 var beløpet 1 743 000 kr. Med musikk fra det ferske albumet Infections Of A Different Kind — Step 1 samt. Det å få opptre for en fullsatt sal, med proffe folk i alle ledd, er noe du alltid kommer til å huske. Lillesalen har lavere etterklang enn storsalen, med en etterklang på 1,4 sekunder for akustisk musikk, mens for forsterket musikk vil det være mulig å senke den til 1,0 sekunder.

Next

Bibliotek forside

stormen konserthus bodø

About this webcam This webcam is currently assigned to bodo. Terje Nilsen er død «Å spørre meg om mitt forhold til musikk, er som å spørre fisken hva han synes om havet. Teknisk utstyr utover det som er tilgjengelig i møterommet og litteratursalen er ikke inkludert i leien. I Stormen Konserthus finner du en storsal med plass til ca 900 sittende publikum. Vi har også fått mulighet til å teste ut og tilpasse oss markedet, og ser at vi har lagt oss på et fornuftig nivå når det gjelder antall arrangementer og hva vi kan forvente oss av besøkende på våre publikumsarrangementer. Vi gleder oss til å se Nordland Teater: Kollektivt Selvmord på scenen i Store sal den 8. Billetter kan du ellers skaffe deg her: Spente blikk festes på scenen.

Next

Styret og eier

stormen konserthus bodø

Houens fonds diplom 2019 Sammen med tre andre arkitekturprosjekter, ble Stormen en av vinnerne av A. På Gatas Påskefortelling åpner dørene kl. Det skal de få høre. Sinus Tilleggsscenen er plassert i kjelleren på Stormen teater og konserthus, og har en kapasitet på 460 personer. Avdelingen består av teknisk sjef, rørlegger, elektriker og rengjøringspersonell, som utfører disse oppgavene på en utmerket måte.

Next