Wordfeud ord med z. Ord med I 2019-11-26

ORD MED Z

wordfeud ord med z

Har du et ord med Z der burde være her, eller slettes fra listen? Kender du det nar du sidder og spiller Wordfeud og du så bare ikke kan komme videre? Alle ordene burde være godkendt i Wordfeud. Mange frygter at trække bogstavet Z fordi de ikke kender ret mange ord med Z. Jeg har prøvet at spille denne udgave med min mand, men vi syntes, at meget sære ord og tilsyneladende også stednavne accepteres. Der er flere mader at snyde pa: Felt 1. Nedenfor har du en liste over alle de wordfeud ord med Z, der kan være så svære at huske når du sidder midt i spillet.

Next

ORD MED Z

wordfeud ord med z

Placering af ord Bogstaverne placeres i lodrette eller vandrette linjer på Wordfeud brættet. Jeg synes, at ord, som man tidligere kunne bruge er invalide nu. Du må meget gerne give dit besyv med. Ord med I 2 3 4 5 6 7 bi di gi hi id ih il in ir is it li mi ni pi ri si ti vi air ais bid bie bil bio bip bis bit cif cis dia did die dig dik din dip dis dit eis fif fik fil fim fin fip fir fis fix fri gib gid gie gig gik gin gir gis giv hib hid hig hik hil hin hip his hit hiv ide ild ile ils ilt ind ion irs ise isn isy itu ivr kid kig kik kil kim kip kir kis kit kiv kvi lid lig lim lin lir lis liv lix mig mil mim min mir mis mit nid nik nip nit niv pib pie pif pig pik pil pin pip pir pis pli rib rid rig ril rim rip rir ris rit riv sid sig sil sin sip sir sis sit siv ski sti svi thi tic tid tie tik til tim tin tip tir tis tit udi via vid vie vig vil vin vip vir vis viv yin Du må meget gerne give dit besyv med. Alle ordene burde være godkendt i Wordfeud. På denne side har jeg samlet en masse danske ord med X.

Next

Ord med W

wordfeud ord med z

Alle ord med små bogstaver uden specialtegn i Retskrivningsordbogen accepteres. Der er stor sandsynlighed for at du har googlet dig frem til denne side fordi du spiller Wordfeud og har trukket et C, Z eller et X, og nu leder efter ord med dette bogstav. Wordfeud hjælp, snyd, maskine, ordbog, ordkløver, inspiration…. . Gå direkte til ordlisterne med , og eller find ordlister til alle andre bogstaver ude i højre side. Et andet spørgsmål: hvilken ordbog er bag den engelske udgave? Efter dette slutter spillet automatisk, og modstanderen vinder spillet. Bytte bogstaver Menu — Swap Tiles En spiller kan vælge at bytte et eller flere af sine bogstaver i stedet for at spille et ord.

Next

Wordfeud snyd

wordfeud ord med z

Jeg værdsætter meget at du skriver en kommentar nederst på siden og fortæller hvilke ord der kan bruges, og hvilke der ikke kan. Her skriver du en del af et ord, som du gerne vil matche. Men husk, at med svære bogstaver er der også muligheder for at tjene mange point. Og det er skidt dansk at tillade imperativform af modalverberne måtte, skulle osv. Så vil jeg efterhånden rette listen til, så du med denne liste i hånden til hver en tid vil kunne vinde i Wordfeud. Det er dog stadig dig selv der skal bruge hovedet og udnytte pointfelterne og spille strategisk. Du får ikke nye bogstaver, men dem du har blandes vilkårligt så du måske bedre kan se mulighederner.

Next

Ord med C. Vind Wordfeud med disse geniale ord med C.

wordfeud ord med z

Jeg kan heller ikke forstå, at den særlige udgave af udsagnsord som, renden, løben, springen, hoppen rundt , etc. Wordfeud Ekstra bonus Hvis en spiller bruger alle syv bogstaver i ét træk får han 40 bonuspoint. Vi er helt enige i, at der er meget, der kan diskuteres, men det er nu heller ikke helt nemt at vedligeholde et sprog på 450. Ord med C, ord med Z og ord med X kan give rigtig mange points. Hjælp til Wordfeud Snyd Det er meget let og ikke mindst rigtigt effektivt at bruge Wordfeud Snyd.

Next

Ord med Z

wordfeud ord med z

De er 0 point værd. Og hvis nogen spørger, så lad være med at svare eller sig du er en mand. Wordfeud er kanskje det spillet som spilles mest akkurat nå, men også Scrabble og Ordspill er populære spill. Formålet med spillet er at danne ord på spillepladen med de bogstaver du har til din rådighed. Wordfeud ord med Z: 2 bogst.

Next

Ord med z

wordfeud ord med z

Tidligere var det da også et af de værste bogstaver jeg kunne trække. Blande bogstaver Shuffle Er klappen gået ned, og du har svært ved at se hvilke muligheder dine bogstaver giver dig, kan du med Wordfeud blande dine bogstaver. På denne side har jeg samlet en masse danske ord med C. Du må meget gerne give dit besyv med. Den ordbog, der anvendes i øjeblikket, er Retskrivningsordbogen 2001, og den har været anvendt siden 16. Grundledet en handel, flere handler, handlers, alle handlerne, handels, handlernes, handlen, handlens Ved ikke om alle virker, men spændende ik! Du far nu retuneret bl. Noen mener dette kan være litt juks å bruke en ordfinner, men vi karakteriserer det som en side hvor man kan finne tips og inspirasjon.

Next

Ord med W

wordfeud ord med z

Hjelp i Wordfeud, Scrabble og andre ordspill Ordhjelp. Lidt mere avanceret Wordfeud snyd De nederste 4 felter giver dig endnu flere muligheder for at finde lige netop dét ord du søger. . Spilleren med den højeste endelige score, vinder spillet. Ord med C Har du trukket et C i Wordfeud? Bogstavværdien på tilbageværende bogstaver trækkes fra spillerens score og lægges til modspillerens score, hvis han har brugt alle sine brikker. Husk - det er snyd at snyde i Wordfeud God fornøjelse Har du spørgsmal kan du altid Nu du er igang med at snyde, kan du ogsa kigge pa denne side om.

Next

WORDFEUD

wordfeud ord med z

På den officielle side, , kan du læse seneste nyt fra udvikleren af Wordfeud. På forhånd tak for at du bidrager med ord med Z. Kald det hvad du vil! Så vil jeg efterhånden rette listen til, så du med denne liste i hånden til hver en tid vil kunne vinde i Wordfeud. Tykke fingre som forsøger at flytte bogstaver rammer let knapperne, mest vitalt med resign. Faste udtryk på fode 1. På forhånd tak for at du bidrager med ord med C.

Next